23 octombrie 2011

SEARA PEISAGIȘTILOR '11 [1]

Cafeneaua Atelier, str.Oituz nr.5
(vis-a-vis de Facultatea de Arte Plastice, UVT)
Miercuri, 26 octombrie, ora 20.00


PROGRAM:
Partea 1: Elasa Switzerland-IFLA
Partea a 2-a: Refugiul Gugu din Parcul Național Retezat
Partea a 3-a: Big Landscape 2020


REZUMAT:
Elasa Switzerland-IFLA  // Prezentarea Congresului Mondial al Federaţiei Internaţionale a arhitecţilor peisagişti – IFLA, desfășurat în perioada 27-29 iunie 2011 în Zurich, Elveția, ajuns la cea de-a 48 -a ediție, la care au participat peste 1300 de arhitecți peisagiști din peste 74 de țări din lume. Totodată a avut loc și mini întâlnirea studenților peisagiști – ELASA, participând atât la congres, cât și la alte workshop-uri și seminarii.


Refugiul Gugu din Parcul Național Retezat  // Proiectul a fost propus de Asociația Altitudine și a fost finanțat de Fundația pentru Parteneriat și Mol România, în cadrul componenței Arii naturale protejate a programului Spații Verzi 2011. Acest proiect a avut ca scop crearea unui refugiu pe vârful Gugu în Parcul Național Retezat, prin recondiționare unei foste stâne, workshop care s-a desfășurat pe durata a 3 săptămâni.


Big Landscape 2020  // Conferința Big Landscape 2020 – Future vision 2011 a fost organizată și găzduită de către Institutul de Peisagistică din Marea Britanie –LA, pentru studenții peisagiști. Acest eveniment

s-a desfășurat pe durata a 3 zile, în Londra, timp în care au avut loc seminarii, workshop-uri și intervenții în peisaj.


VORBITORI:
Edina Pinter – AsoP Romania, Dep.Stud.
Sergiu Sîrbu – Asociatia Altitudine
Rebecca Bedelean - AsoP Romania, Dep.Stud.


Eveniment organizat de Departamentul Studentilor de la Peisagistica Timisoara

Pentru mai multe detalii:
stud.peis. Rebecca Bedelean
Coord.Dep.Stud. AsoP Romania
+4 0741 025 229
rebeccabedelean@asop-romania.org.ro 
www.asop-romania.org.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu