3 iunie 2011

URBAN STAMP

In data de 3 si 4 iunie in Piața Unirii Timisoara, va avea loc un eveniment-premiera pentru Timisoara. Sub titlul de URBAN STAMP, in doua seri, Piata Unirii si Muzeul de Arta vor deveni cadrul si subiectul unui nou tip de “intamplare” si o experienta inedita in spatiul public. Fatada prinicipala a Muzeului de Arta va fi in intregime ecranul unor proiectii arhitecturale de mari dimensiuni.

O serie de picturi pe sticla realizate de elevi, studenti si artisti vor fi proiectate pe fatada Muzeul de Arta ce va deveni, doua seri, “panza” imaginatiei participantilor.

Timisoareni sunt invitați sa asiste la acest eveniment vineri si sambata dupa ora 22.00 pana dupa miezul noptii. Toate lucrarile proiectate vor participa la concursul organizat cu aceasta ocazie, iar castigatorii, alesi de catre public prin intermediul retelei de socializare facebook vor fi premiati de catre organizatori.

Organizatori: Asociatia de la 4

Parteneri: Primaria Municipiului Timisoara, Biblioteca Judeteana Timis, American Corner Timisoara, Rotaract Club Cetate , Asociatia Peisagistilor din Romania - AsoP prin Departamentul Studenti, Centrul de Promovare a Culturii de Securitate , Rheinbrucke Timisoara, Global Design Timisoara, Phonix Protect Deva.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu