3 decembrie 2009

SUS VERDELE ! si Tara lui Andrei !

cu bunavointa veti aloca un sfert de ceas pentru ca impreuna sa construim orasul model...

Tara lui Andrei

... este primul program de responsabilitate sociala care permite unui numar nelimitat de oameni sa interactioneze, sa comunice, sa se informeze si mai ales sa schimbe in mod concret lumea in care traiesc.
Granitele “Tarii lui Andrei punct ro” sunt deschise publicului larg, de la elevi si profesori pana la fundatii si artisti, de la oameni de cultura si jurnalisti pana la politicieni.
Petrom lanseaza astfel un apel catre toata Romania de a se exprima deschis si sincer in timp real, intr-un spatiu interactiv pentru a-si uni ideile si energiile in actiuni concrete pentru o lume mai buna.
Actiunile cetatenilor Tarii lui Andrei sunt rasplatite cu puncte care se transforma in copaci ce vor fi plantati de catre Petrom cu ajutorul voluntarilor, in fiecare primavara si toamna

In cadrul acestui program echipa din Timisoara a Asociatiei Peisagistilor din Romania - AsoP a depus spre finantare proiectul SUS VERDELE !,

‘Sus verdele!’ va face obiectul de studiu a unui concept cu totul nou si inovator , importat din culturi in a caror mod de viata si-a gasit utilitatea si practica. Proiectul se va concentra pe gasirea celei mai bune solutii pentru amenajarea acoperisului unui bloc turn, din perioada comunismului, reprezentativ, cu amplasament central, si care contrasteaza cu specificul baroc al zonei.
Conceptul are un impact deosebit de important, aplicat la scara mare, in ceea ce priveste protectia mediului, imbunatatirea calitatii vietii, a esteticii urbane si a modului de percepere a micro-peisajului in spatiile dens construite.

Valoarea finantarii este de 5000 euro. Proiectul desemnat castigator este cel care strange cele mai multe voturi. Votul dumneavoastra !!

Asadar, ce aveti de facut...

1. accesati pagina de internet al programului Tara lui Andrei
2. intrati in MENIU, click pe butonul ORASUL TAU --> VOTEAZA PROIECTUL LUNII --> SUS VERDELE! (cititi descrierea proiectului inainte de a vota. Nu avem nici un dubiu ca veti fi convinsi !)
3. votati
4. transmiteti cunoscutilor dumneavoastra mesajul acesta pentru a avea garantia unei reusite

Informatii suplimentare:

programul Tara lui Andrei  www.taraluiandrei. ro
proiectul SUS VERDELE http://susverdeletm .blogspot. com/
AsoP Romania  www.asop-romania. org.ro


va multumim !
echipa AsoP Romania
Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu